I need cake please

Cakesmash

 

Een cakesmash is een Amerikaanse rage waarbij je op je eerste verjaardag je volop mag uitleven op een prachtige taart. Lekker kliederen en niemand die 'foei' zegt. Hoe leuk is dat wel niet? Ik zou het anders ook wel best eens willen doen.

Doorgaans wordt dit enkel voor een 1ste verjaardag gedaan maar eigenlijk kan het op elke leeftijd zolang je kindje het maar leuk vindt natuurlijk. Zelfs als volwassene kan dit best wel grappige beelden opleveren. Een cakesmash is dus zeker niet per definitie leeftijdsgebonden.

Fotoshoot

 

Een cakesmash gaat altijd door in de studio. Op voorhand overleggen we hoe de shoot gestyled wordt. Er is een mooi aanbod in kleurtjes en decoratie dus er zit voor ieder wel wat wils tussen. Na de shoot heb je de gelegenheid om je kindje te wassen (achter de schermen). Dit kan ook voor de schermen tijdens de 'Giant cake' fotoshoot. Boek je cakesmash sessie best een paar weken op voorhand om zeker te zijn dat er rond de verjaardagsdatum nog vrije plaatsen zijn.

Na afloop kan je de bewerkte foto's in een online, beschermd album, bekijken en rustig een keuze maken. De gekozen foto's worden dan zonder watermerk via wetransfer doorgestuurd.

Cookie    75€

4 digitale foto's zonder watermerk

ca 30 min fotoshoot

Cupcake    150€

10 digitale foto's zonder watermerk

ca 1u fotoshoot

Giant cake    250€

Alle digitale foto's zonder watermerk

ca 1u30  fotoshoot

inclusief badsessie

inclusief taart

Taart     25€

Je bent vrij om je taart zelf aan te leveren. Indien je toch graag hebt dat ik een leuke, kleurrijke taart voor jou voorzie dan is dat geen probleem. Glutenvrije taarten zijn mogelijk.

Marilou

Cakesmash

Senna

Cakesmash

Renée

Cakesmash

Bruce

Cakesmash

Fien

Cakesmash

Lotte

Cakesmash

Elly

Cakesmash

Keanu

Cakesmash