Cakesmash Lili

I’m cute and I know

Unicorns en regenboogjes zijn helemaal populair nu. Gecombineerd met zachte roze tinten vormt het een prachtig geheel. Ik had voor de gelegenheid een nieuw pakje aangeschaft en dat stond Lili prachtig. De taart was ook helemaal naar mijn zin dus ik kon niet wachten op de shoot.

Na de nodige ‘ruzie’ om de kleertjes aan te doen mocht ze op het decor alles verkennen. Op haar poep zitten wou ze niet meteen maar om de bellen kapot te prikken was dat misschien een betere aanvalspositie. Wat genoot ze van de aandacht en vooral wat zag ze er schattig uit in haar outfitje.

De taart mocht niet ontbreken natuurlijk. We waren al razend benieuwd naar hoe het zou gaan want ze leek wel al een beetje honger te hebben. Ook nu was het niet zo evident om haar te laten zitten grappig soms hoe ze zich zo verzetten. Ze heeft er een beetje van geproefd maar het werd geen klepper. We probeerden nog met een paar omwegen en konden haar nog wat laten proeven van een marshmallow maar uiteindelijk besloten we toch over te stappen naar het badje. Meer over voor mama en papa (die het nota bene bijna een van de lekkerste taarten ever vonden)

In het badje kreeg Lili haar 2de adem. Ze leefde helemaal op en toen ze het spetteren ontdekte was er geen stoppen meer aan. Alles in bad, uit bad, bad opeten, rechtstaan, het was precies een flinke work-out. 

Helemaal happy kon Lili daarna weer lekker ingeduffeld naar huis. 

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash