Don't sell a product, sell an experience

Bedrijfsfotografie

 

Een bedrijf is erop gericht om producten te verkopen. Dat lijkt vanzelfsprekend maar toch is de weg ernaartoe niet altijd zo eenvoudig. Er gaat een heel denkproces aan vooraf. Hoe krijg je de klant zo ver om warm te worden voor wat jij aanbiedt? Je creëert als het ware een wens naar bezit en dit kan op tal van manieren gebeuren. Elke business heeft zijn specifieke methodes en kanalen maar een goede product foto is het halve werk.

Samen gaan we dus op zoek naar hoe we jouw bedrijf het beste in beeld kunnen brengen en mensen hierdoor kunnen aanzetten tot kopen.

Want ken je dat gevoel? Je ging naar een winkel voor een welbepaald product en je komt thuis met veel meer dan je eigenlijk wou? Je hebt het niet echt allemaal nodig maar het geeft je wel een gelukkig gevoel. Mensen kopen niet alleen dingen omdat ze functioneel zijn maar vooral emoties die de spullen opwekken. Daarom dat ik van mezelf ook niet echt vind dat ik foto's verkoop.

Ik verkoop  blijdschap, herinneringen en fierheid.

Bedrijf

Bedrijfsshoots zijn zeer individueel waardoor het erg moeilijk is om kant en klare prijzen mee te geven. Alles hangt af van wat u precies voor ogen heeft en hoeveel variatie u wenst. Afhankelijk daarvan kan de prijs dus erg verschillen.

Ik geef echter al richtprijzen mee. Op basis hiervan wordt de totale kost berekend.

U kan fotosessies per uur vragen of wanneer u slechts enkele beelden nodig heeft ook per foto werken.

Ik werk zowel op verplaatsing als van thuis uit. U kan dus zonder problemen de producten afleveren en ze terug ophalen wanneer de shoot klaar is.

Opstartkost 70€

Enkel bij shoots op verplaatsing

100 km verplaatsing inbegrepen

bijkomende verplaatsing à 0,35€ / km

parkeerkosten inbegrepen

Shoots

Foto  15€ ( eenvoudige setting)

Sessie per uur 75€  ( op locatie )

extra's op aanvraag

 

Alle foto's in hoge en lage resolutie

Inclusief alle publicatierechten

deze prijzen zijn incl BTW (ik werk voorlopig onder vrijstelling van BTW)

Naaikamerke

Fris en dynamisch naaitalent dat zich richt op het geven van workshops  en verkoop van unieke tassen en andere leuke hebbedingen. 

siri art

siri art

Iris is een creatieve ontwerpster van onder andere organische porseleinen objecten. Daarnaast creëert ze ook servies en andere decoratieve elementen.

kaneel

Food

Een selectie van heerlijke, pure producten. Deze foto's geven een impressie van wat er mogelijk is voor jouw bedrijf

Agentschap voor natuur en bos

Krijg een impressie van de arbeidersdag omtrent veiligheid op het werk georganiseerd op een prachtig domein.

ARTEMIS

Een vzw die dames met engagement, pit en passie voor hun werk samenbrengt om elkaar te motiveren tot persoonlijke en professionele groei.

VDAB

Wat een bijzondere ervaring was het om het leerbedrijf "LUX" aan het werk te zien. Een levensechte leeromgeving voor cursisten die zich voorbereiden om in een echt bedrijf te werken.

STIEN MIGNAUW

Wanneer woorden tekort schieten, komt de verfborstel boven. Geniet van een wandeling door deze prachtige kunstwerken.