Algemene voorwaarden

Privacy

 

 Wanneer jullie mij als fotograaf kiezen om jullie mooiste moment vast te leggen dan wordt er een overeenkomst opgemaakt. In het kader van de AVG-wetgeving is het belangrijk om ieders privacy te respecteren. Deze overeenkomst (hier te downloaden) geeft heel duidelijk weer wat er met de beelden wel of niet mag gebeuren (waar mogen ze getoond worden? Mogen er namen bij vermeld worden? Credits aan de fotograaf/model....).  Zowel de fotograaf als de klant dienen zich aan deze afspraken te houden.

Wanneer u op de hoogte wil blijven van acties/nieuws/wedstrijden/modeloproepen.... dient u zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. In geval van modeloproepen geeft u hiermee toestemming om u te kunnen contacteren (via mail/telefoon/social media) voor een specifieke opdracht. Voor alle andere promo's worden er enkel e-mails verstuurd.

U kan zich ten allen tijde uitschrijven voor deze mailing via de subscribe button in het bericht of door een mail te sturen naar info@eve-fotografie.be .

Deze gegevens worden beperkt tot een strikt minimum (Voornaam, naam en e-mailadres) en worden niet aan derden doorgegeven. Deze worden bewaard op een beveiligde webserver van One.com. Deze persoonlijke gegevens dienen uitsluitend voor het versturen van acties/nieuws/wedstrijden/modeloproepen naar ingeschreven klanten.

 

Geen verrassingen

 

Niets is erger dan een budget in gedachten hebben, denken dat alles goed afgesproken is en als je de rekening krijgt, komt er plots nog vanalles bij waardoor je budget overschreden wordt...
Wel dan heb ik goed nieuws want dit zal niet gebeuren.  Alle prijzen staan transparant op de website vermeldt en worden op voorhand nog eens schriftelijk vastgelegd.

Algemeen

 

Alle prijzen die u op de website ziet, zijn prijzen inclusief BTW (ook de prijzen voor bedrijven).

Verplaatsingskosten

 

Voor heel wat shoots is het noodzakelijk dat ik mij verplaats. In elk pakket staat aangegeven hoeveel km er inbegrepen is. Bijkomende afstanden worden vergoed aan een tarief van 0,35€/km.
De verplaatsing geldt steeds heen en terug. De berekening van het aantal km gebeurt via "google.maps" (snelste route)
De voorziene verplaatingsvergoeding wordt mee opgenomen in de overeenkomst, u weet dus duidelijk op voorhand hoeveel u hiervoor zal moeten bijbetalen (indien van toepassing).

 

Andere kosten

 

Andere kosten zoals een betalende locatie, MUA (make-up artiest), kapster,.... zijn niet in de prijzen inbegrepen en worden dus apart aangerekend. Deze kosten zullen samen met het voorschot inrekening gebracht worden. U krijgt hiervan op voorhand een kostenraming.

 

Foto's bewerken

 

 Je kiest als klant bewust een fotograaf op basis van een portfolio. Mijn werk geeft een ruim beeld weer van wat je kan verwachten voor je eigen fotoshoot. Elke setting en elke persoon is uniek dus je kan ook nooit helemaal vergelijken of exact hetzelfde verkrijgen.

Ik werk alle foto's ook af zoals ik dat naar mij gevoel zou doen. Een kleine aanpassing of een omzetting naar zw/w kan uiteraard kostenloos gebeuren.

Wanneer er echter meer bijkomende aanpassingen gevraagd worden, kunnen deze uitgevoerd worden à 10€ per foto.

Er wordt pas aan de foto's gewerkt nadat de volledige betaling ontvangen is. Dit zowel voor de all-in shoots als de shoots met selectie. De foto's die je te zien krijgt tijdens een pre-selectie zijn nog niet bewerkt.

 

Aanleveren van foto's

 

Alle foto's die ik maak worden enkel digitaal aangeleverd. Ik ben van mening dat mensen zelf moeten kunnen beslissen wat ze ermee doen en hoeveel geld ze aan boeken en dergelijke willen uitgeven.

Behalve voor feesten en huwelijk wordt er een USB-stick voorzien ik kleine geschenkverpakking.

De bestanden zijn steeds in hoge resolutie zodat u deze probleemloos kan vergroten. Deze zijn eveneens vrij van een watermerk.

Indien u alle beelden besteld heeft, krijgt u deze na afloop allemaal via "wetransfer" doorgestuurd. U kan deze dan heel eenvoudig downloaden en eindeloos gebruiken. Ik hou gedurende een bepaalde tijd een back-up bij van uw foto's maar het is best om meteen ook zelf een back-up te voorzien.

Indien u een beperkt aantal beelden besteld heeft, krijgt u alsnog het volledige album te zien. Deze foto's zijn via een link raadpleegbaar en zijn allemaal voorzien van een duidelijk watermerk. U kiest de foto's die u wenst, het watermerk wordt dan uiteraard verwijderd.

Bijkomende foto's

 

Elk pakket omvat een hoeveelheid foto's. Indien het pakket aangeeft dat u alle foto's krijgt, spreekt het voor zich uiteraard.

Indien u een pakket kiest met een beperkter aantal foto's, blijft u wel in de mogelijkheid om dit uit te breiden. Na afloop krijgt u een album toegestuurd waaruit u het voorziene aantal foto's kan kiezen. Extra foto's kunnen geselecteerd worden à 15€ per foto.

Voorschot

 

Wanneer u wenst over te gaan tot vastlegging van een shoot, wordt er gevraagd om een voorschot te storten. Pas na ontvangst van het voorschot (binnen de 14 dagen na schriftelijke toezegging) zal de geplande datum voor u definitief gereserveerd worden.
Indien de shoot niet kan doorgaan (behalve wanneer de weersomstandigheden dit niet toelaten) wordt het voorschot niet terugbetaald. Dit proberen we uiteraard zoveel mogelijk te vermijden. Niemand heeft hier baat bij. Er zal steeds naar een oplossing gezocht worden voor zover de agenda dat toelaat.

Indien ik zelf wegens omstandigheden niet in de mogelijkheid ben om de shoot te leveren, wordt het voorschot uiteraard wel terugbetaald. Ook hier zullen we naar een gepaste oplossing zoeken.

voorschotten per shoot:

Mini shoot  50€

Maxi shoot  50€

Out of the box  - op aanvraag

Cupcake 50€

Giant cake 100€

Communie/lentefeest  50€

Melkbad basic 50€

Melkbad luxe 100€

Huwelijk/feesten  150€

Food/bedrijf  op aanvraag

Afrekening

 

Het resterende bedrag dient na afloop van de shoot binnen de 14 dagen betaald te worden. Dit kan zowel via overschrijving, mobiele betaal app als cash.

Rekening nummer ING  

IBAN  BE10 3631 7084 2504

BIC  BBRUBEBB