Cakesmash Camille

I love cake

Het thema voor Camille haar cakesmash was duidelijk, roze en verder doe je maar wat je wil. Makkelijk maar ook weer niet want je kan de bal ook helemaal mis slaan. Wel altijd leuk dat mensen zoveel vertrouwen heb in wat ik doe. Ik koos voor subtiel roze, less is more soms maar toch met een toetsje prinses en elegantie. Gelukkig was mama helemaal blij.

Camille was de decoratiestukken al snel aan het verkennen en toen ze haar oog op mijn kat Ivy had laten vallen, was ze niet meer te houden. Ik vraag natuurlijk altijd of ze niet storen en hou ze bij voorkeur uit de buurt maar soms met slecht weer is dat niet zo evident. Ivy is een super zachtaardige kat en ging er dan ook snel bij liggen. Het was zo een vertederende blik toen hij met zijn kopje op haar bil ging liggen en zijn oogjes dicht deed. Smeltmodus aan…

Toen Camille haar taart voor haar stond besloot ze om eerst een voor een de bloemen af te likken. Er stond zoveel taart voor haar maar ze besloot het grondig aan te pakken. Daarna begon het peuter werk en werden er ook grovere brokken biscuit uitgetrokken. Ze smikkelde met veel smaak alles op. Misschien gaat het ook sneller als ik het gewoon zo met mijn mond opeet dacht ze? Het was erg komisch om te zien. 

Ook in haar badje was ze erg actief. Bloemen vangen, spetteren en ronddraaien moet ook wel lukken dacht ze maar dat ging even mis want daar lag ze dan helemaal met haar voetjes in de lucht (uiteraard waken we over de veiligheid). Ze heeft echt een super cakesmash gehad!

 

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash