Cakesmash Léon

back in time

Er zijn cakesmashsettings waar ik verliefd op ben en dan heb je deze waar ik stapelgek verliefd op ben! Toen ik het geboortekaartje zag was ik meteen in de wolken maar tegelijk ook bezorgd want het decor samenstellen (thema geboortekaartje/vintage) ging super moeilijk zijn. Vintage spullen op de kop tikken is op zich al niet evident laat staan aan sommige prijzen die de pan uit swingen. Die breekbare dingen zijn ook lang niet altijd gemaakt voor babyhandjes dus het beloofde een flinke zoektocht te worden.

Met allemaal losse foto’s en motiefjes, lukte het me om een mooie achtergrond samen te stellen die erg trok op het geboortekaartje. Ik zag het geheel al helemaal voor me. Na tal van winkels, webshops en 2dehandsmarktjes af te schuimen, had ik mijn decoratie bij elkaar verzameld. Ik had nog een prachtige vintage radio gevonden maar die bleek uiteindelijk toch net iets te groot te zijn voor de setting, jammer maar hij komt nog wel eens van pas.

Ik wou qua taart ook eens iets anders doen en zocht wat inspiratie in vintage cakes. Toen kwam ik deze tegen met heel wat spuitwerk. Ik was erg benieuwd of het zou lukken maar al zeg ik het zelf, de taart is met glans geslaagd!

De schattige Léon mocht eerst al het speelgoed inspecteren alvorens hij begon te smashen. De ballon vond hij nog het aller leukste en mama knuffelen eigenlijk ook. Hem op het decor houden was een hele uitdaging. 

Zelf van de taart eten zag hij eerst niet zo zitten. Soms vinden kindjes het nu eenmaal niet zo leuk dat hun vingertjes vuil worden. Daarvoor heb ik een vorkje en dat helpt dan meestal wel om zo wat in de taart te prikken. Het liefst van al liet Léon zich echter bedienen. De taart vond hij erg lekker maar zelf ervan eten dat stond niet zo in zijn planning precies.

In het badje was hij vol verwondering over al dat schuim en bellenblaas was ook nieuw voor hem. Ik gok dat hij straks in de auto niet zo lang meer wakker zal zijn.

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash