Cakesmash Basile

high up in the mountains

Wanneer ouders een thema doorsturen, wil ik daar zo goed mogelijk aan tegemoet komen natuurlijk dat is de bedoeling. Het thema voor Basile was geen gemakkelijke setting vooral omdat de herfstdecoratie al uit de winkels is en ik dus niet zeker was of dit wel zou lukken. Oorspronkelijk ging het thema dan ook een iets andere kant uitgaan maar tot mijn grote vreugde lukte het me toch om alle diertjes en boompjes te verzamelen waardoor het helemaal werd zoals de ouders voor ogen hadden. Missie geslaagd!

Basile was al een grote flinke jongen en kon ook al stappen zo bleek. Spannen want dan zijn ze helemaal niet meer zo geneigd om te zitten en dat maakt het fotograferen natuurlijk een stukje moeilijker maar niet minder leuk. Na het spelen met de diertjes was hij klaar voor zijn taartje.

De taart boeide hem niet meteen. We gaven hem al snel een vorkje dat stimuleert vaak om te prikken in de taart en misschien zelfs te proeven. Na wat zoeken hoe dit moest, begon hij met de diertjes en de takjes te spelen. De smaak kon hem niet zo bekoren maar dat is voor de foto meestal niet erg. De textuur leverde een grappig kokhalzend beeld op. Ondanks hij geen fan was, heeft hij er toch flink mee gespeeld en goed gesmeerd.

Na het ontdekken van het badschuim in zijn badje, was hij helemaal onder de indruk van de belletjes. Daarna nog wat spelen met zijn badeendje en spetteren mocht ook niet ontbreken. Ik heb nog flink mogen dweilen daarna.

Een prachtige en geslaagde cakesmash!

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash