Cakesmash Basile

Cakesmash Basile

- the greatest showman -

 

Voor deze schattige kerel zijn we na wat brainstormen uitgekomen op het circusthema. Ik had het al eens eerder gedaan en er kwam een zeer mooi resultaat uit dus ik werd er al helemaal vrolijk van. 

Het viel me meteen op dat Basile zo van die grote blauwe kijkers had, ja die pakken namelijk àltijd goed op de foto 😀 . Lachen deed hij ook meteen dus dat was een goede start voor de shoot. Uitgedost in zijn leuke outfit mocht hij meteen het decor gaan verkennen.

Het duurde welgeteld 3 seconden alvorens hij de popcorn spotte en om één of andere reden weten kids altijd wat er in hun mond moet en huppa de eerste popcorn zat tussen zijn kiezen. Mhm lekker! Hij was al lekker aant smullen, hij leek wel een draadloze stofzuiger. Tussendoor gaf hij zichzelf een applausje voor zijn vertoonde kunstjes. 

Tijd voor de hoofdact: de taart. Voorzichtig ging hij aan de slag met zijn vingertjes. Al snel leek het hem toch veel efficiënter om met de kartonnen letters in de taart te meppen en dan de slagroom van de letters af te likken. We hebben ons kapot gelachen. Hopelijk heeft hij straks geen glitterpoep 😀 . 

Na de taart nog heerlijk spelen in het badje met de bellenblaas. Hap, hap, hap die kan ik wel met mijn mond kapot maken dacht hij. Nog een hoop badspeeltjes erbij en het werd een gezellige boel 🙂 .

Deze artiest krijgt een dikke 10/10!