Cakesmash Olivier

my little monkey

Opnieuw een terugkerende klant die mij bijzonder blij maakte! Ook voor kleine broer mocht ik een mooi decor bedenken en deze keer gebaseerd op het geboortekaartje. Er zat een mooi verhaal achter want de olijfboom die op het kaartje stond was namelijk de boom die papa steeds in zijn vizier had op zijn buitenlandse reis. Zo werd de boom een inspiratie voor Olivier zijn naam, geboortekaartje en dus ook zijn cakesmash. Ook wordt hij graag ‘klein aapje’ genoemd en lust zijn buikje wel een banaantje. Genoeg info om een leuke shoot te creĆ«ren.

Olivier is nogal een knuffelbeertje en vond het wat moeilijk om alleen op het grote decor te zitten. We namen onze tijd en lieten hem wennen aan alle nieuwe dingen die hij zag. Met wat bellenblaas ontdooide hij al snel en begon hij de spulletjes te ontdekken.

Na de boel goed afgekeken te hebben, toverden we de taart voor zijn neus. Die boeide hem wel. Meteen ging hij kijken wat dit was en zat hij er al snel met zijn vorkje in te peuteren. Oh die grote brok kan ook gewoon zo in mijn mondje en hij was vertrokken. Na wat trekken en duwen viel de taart pardoes op de grond. Dit opende nog meer mogelijkheden voor hem en ging hij er vrolijk op los. Taart met banaan leek hem ook wel lekker en hup die verdween dus mee in de slagroom.

Na het lekkere eten mocht hij nog plonsen in zijn badje en dat moest je hem geen twee keer vragen. Hij vond het heel erg leuk om zijn speeltjes eruit te gooien en met zijn vingers de belletjes stuk te prikken.

Thanks voor je lachjes Olivier!

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash