Cakesmash Isolde

the elephant girl

Eens een datum voor een cakesmash vast ligt, volgt de volgende moeilijke opdracht: een thema kiezen. Er is ook zoveel keuze tegenwoordig en (bijna) àlles kan bij mij dus ik ben altijd super benieuwd met wat de ouders af komen. Het thema mocht olifantjes zijn want die waren immers overal thuis te bespeuren en munt als hoofdkleur. Er zat ook een super leuke schets bij van hoe ze het decor zagen die ik natuurlijk gebruikte in de uitwerking. De olifantenattributen kwamen rechtstreeks uit Isolde haar kamertje wat het geheel erg persoonlijk maakte. 

Isolde was zo een lief en schattig meisje dat beeldig stond in haar munt pakje en dat strikje maakte het volledig af. Ik was niet alleen aan het smelten van de warmte in huis. 

Op haar gemakje begon ze het decor te ontdekken en mijn kat kwam er ook even bij liggen. Soms het ideale instrument om verdrietige kindjes af te leiden 😉 . Isolde voelde zich prima op haar gemak en dus konden we de taart erbij halen. Voorzichtig ging ze te werk en proefde ze kleine beetjes slagroom. Ze leek het wel lekker te vinden. Nieuwe smaken en structuren zijn altijd spannend voor die kleintjes. Tijdens een sessie is het altijd afwachten hoe ze verder te werk gaan en wanneer beslis je of je overgaat naar de volgende fase. Soms lijken ze uitgespeeld en dan volgt er toch nog een pletwals 😉 . Isolde dacht er ook zo over. Plots viel de taart van de taartplateau en dat leek ze wel erg leuk te vinden. Duwen, prakken, smikkelen, …. ze genoot er volop van.

Na het smeren mocht ze nog in het badje spelen. Het schuim vond ze niet meer zo leuk precies en zelfs de bellenblaas kon haar traantjes niet doen verdwijnen. Desondanks was het een erg geslaagde cakesmash!

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash