Cakesmash Spencer

candy cane lane

De mama en papa van Spencer hebben een Amerikaanse snoepwinkel en zo mocht ik net zoals voor zijn grote broer ook een cakesmash in het thema ‘snoep’ voorzien.  

Je vindt er niet zo heel veel van tenzij zo van die kitscherige dingen waar ik niet van hou. Mijn oog bleef hangen op de leuke candy canes en ja dat was het. Het felle rood met het blauw leek me een prachtige en kleurrijke combi. Het deed me ook meteen aan het liede ‘ candy cane lane’ van Sia denken.  Het beloofde net zoals voor Elliot een super leuke shoot te worden.

Spencer had zijn decor al meteen in de gaten en kon niet wachten om alles te inspecteren. Zijn grote broer zag dat eigenlijk ook nog wel zitten. Spencer had oog voor alle kleine details en voelde zich eigenlijk meteen op zijn gemak. 

Hij leek helemaal klaar voor zijn taartje. Voor deze gelegenheid had oma zijn mooie salopetje helemaal zelf gemaakt. 

Spencer had niet meteen oog voor zijn taart, het leek hem leuker om de ballonnen te herschikken en de mini decoratie van de taart te peuteren. Eens hij door had dat die taart wel erg lekker was, was hij niet meer te stoppen. Hup in een mum van tijd plakte zijn gezicht vol met rode slagroom en de ballonnen ondertussen ook. De taart lag inmiddels ook op de grond wat nog meer opties gaf tot smeren. Hij zag er nogal uit hahaha, goed dat het allemaal zo goed uitwasbaar is. 

Na zijn taartje mocht hij nog genieten van zijn bubbelbadje. Toch eens proeven of dat schuim even lekker is maar bah neen toch maar niet dacht Spencer.  

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash