Cakesmash Lio

Cakesmash Lio

 

- I'm hungry -

 

De cakesmash van Lio stond in teken van de kleuren die ook op het geboortekaartje gebruikt zijn. Verder heb ik gewerkt op basis van enkele ideetjes die aangereikt werden. We keken er heel erg naar uit.

Doorgaans houd ik de smashes in de nm na het middagdutje en zijn de meeste kindjes wel hongerig maar dat komt dan prima uit met de taart. We twijfelden nog om Lio eerst zijn fruit te geven maar we besloten om het toch eerst zo te proberen. Maar dit liep niet zo gesmeerd. Mama was helaas onderweg doodziek geworden maar wou de smash niet missen. Gelukkig had ze een assistente bij. We ontfermden ons samen over Lio zodat mama rustig in de zetel even kon liggen. Lio had dan toch wel hele grote honger en miste zijn mama toch wel een beetje.

Maar alles komt goed dus we maakten Lio toch even blij met wat lekker fruit 😉 . Ongelofelijk wat hij in zijn buikje kon proppen! Wat een flinke eter zeg. Na wat getroost van mama konden we dan toch aan de slag gaan. Tussendoor zijn er nog wel wat traantjes gevloeid maar stelselmatig begon hij er écht wel van te genieten de kleine kapoen.

Toen het badje 'boven water' kwam, was hij niet meer te houden hahahaha. Zo geploeterd 🙂 al snel lag er meer water naast dan in het badje 😉

Eind goed al goed!