Cakesmash Lio

gold

Auri haar grote zus mocht ik reeds fotograferen voor haar cakesmash en nu was de kleine meid aan de beurt. Het getuigt van vertrouwen en dat geeft een fijn gevoel.

Haar thema mocht gebaseerd zijn op haar geboortekaartje en haar naam: het heelal en goud. Ik kon al niet wachten om eraan te beginnen want dit soort mooie diepe kleuren wordt helaas niet zo vaak gekozen. 

Tijdens het klaar zetten werd ik al meteen aan het werk gezet door een geplofte confettiballon. Lang leve de stofzuiger. Het zag er helemaal zo uit zoals ik het voor ogen had.

Auri bleek als 2 druppels water op haar zus te lijken. Zo frappant! Ze was helemaal happy en eens de outfitjes gekozen waren, konden we aan de slag.

Ze poseerde als een volleerd model en kon de camera helemaal naar haar hand draaien. Na wat met de ballonnen te spelen konden we overgaan naar de taart.

Ook hier mocht ik eens wat speciaals doen met eiwitschuimpjes en ik was helemaal in de wolken met het resultaat! Auri duidelijk ook want ze kon geen seconde wachten om erin te prutsen. Eerst wat voorzichtig ploeteren met haar vingertjes daarna uitgebreid met haar vork. Het werd een groot succes en ze vond hem nog lekker ook.

Na de shoot nog wat spetteren in het badje, bellen prikken met haar vingertjes en een badschuimhoedje. Ook proeven zag ze wel zitten maar badschuim was precies niet zo lekker als de taart. 

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash