Cakesmash Vic

kijk, zonder handen

Door de jaren heen heb ik al tal van trends zien passeren en ook de favoriete kleuren kan ik zo opnoemen. Voor jongens is een graag gekozen kleur: Sage gecombineerd met zilver of goud.

Vic zijn doopsuiker en geboortekaartje sloten hier helemaal bij aan en zo mocht ik dit mooie, zachte decor voor hem samenstellen. Aangevuld met konijntjes want die vindt hij reuze leuk. 

Deze flinke jongen voelde zich meteen op zijn gemak op het decor en begon reeds aan alles te knabbelen en te prutsen. Dat is meestal een goed teken want dan kunnen we vlot overgaan naar de volgende stap, de taart.

Het leek wel of zijn buikje al wat gromde want zonder aarzelen ging hij meteen met zijn vingers in de taart. Eten met je handen vond Vic maar ‘gewoontjes’ en daarom besloot hij maar ganse stukjes uit de taart te happen. Hij ging er helemaal in op en het was zo grappig om te zien. Op een gegeven moment ging hij er zelfs bij liggen en leek het een tafereel uit het oude Rome. Hilarisch was het maar hij genoot met volle teugen.

Na het smikkelen en uiteraard alles volgesmeerd te hebben, mocht hij zich nog verder amuseren in zijn spetter badje. Toch nog eens proeven van het badschuim maar dat was zo lekker niet precies.

Fris gewassen en met een brede smile ging hij terug de deur uit.

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash