Vandenheede NV

BMW Meerschman Aalst

Doorgaans ben ik aan het fotograferen tussen de smossende kinderen maar natuurlijk doe ik ook nog andere projecten zoals bedrijfsreportages. Voor Electricteit Vandenheede mocht ik hun werk in beeld brengen en dit in de wel grootste BMW-garage van de BENELUX! Er hoeft vast geen uitleg bij dat ik daar zeer blij om was.

Zowel overdag als ’s avonds ging ik op pad om deze prachtige nieuwbouw in beeld te brengen. Ik was vooral onder de indruk van de secure afwerking van de bedradingen in alle elektriciteitskasten. Ik ben zelf nogal een pietje precies dus kon deze nette afwerking wel smaken. Tis niet omdat je het niet ziet dat het niet netjes mag zijn, ze mogen trots zijn op hun degelijke afwerking.

Mijn stappenteller liep ook netjes op want de garage bleek immens te zijn. Zoveel hoekjes en kantjes had ik niet voor mogelijk gehouden. De klant wordt er heel cosy ontvangen en krijgt waar voor zijn geld. Niet te vergeten om af en toe wat kwijlen op de prachtige auto’s die er staan, figuurlijk dan. 

Bakkerstraat 54
9200 Dendermonde
info@eve-fotografie.be

BTW BE.0687.679.223
BE10 3631 7084 2504

site door maewest

Betaalmiddelen:

  • Payconic
  • Overschrijving
  • Cash