Siri Art

Vernissage Iris & Guido Van Keer

KERAMIEK2

 

Ik was erg blij om uitgenodigd te worden op de tentoonstelling van Iris Van Keer haar werken. Kunst stroomt duidelijk door de aders want ook haar nonkel, Guido Van keer, stelde zijn werk open voor het publiek. Een prachtige combinatie van beelden en keramieken schilderijen!

We raakten aan de praat en zo bleek ook dat Iris het hart echt op de juiste plaats heeft.  Naar aanleiding van een pijnlijk verhaal heeft ze een beperkte oplage kopjes gemaakt (de eerste foto uit de fotoreeks) die ze verkoopt voor 15€ waarvan 5€ naar het "Berrefonds" gestort wordt. Zo hoopt ze mee te kunnen helpen om de pijn te verzachten die ouders meemaken bij het verlies van hun kindje. Wie interesse heeft, kan haar steeds contacteren via de link onderaan de pagina.

Siri Art

 

- when nature calls -

 

Siri Art is het label van een hele gepassioneerde kunstenares genaamd Iris Van Keer. Haar werken zijn veelal gebaseerd op de natuur waaronder een laatste "koraal thema". Ook water is een thema dat je her en der in haar werken kan terug vinden. Het was dan ook een heel plezier om mijn eigen creativiteit in werking te mogen zetten om haar kunstwerken in beeld te brengen. Siri art is vooral een vertaling van rust en eenvoud.