Tulpen uit Meerdonk

Tulpen uit Meerdonk

A field of happyness

 

Tulpen uit Meerdonk is eens wat anders dan tulpen uit Amsterdam. Ik fotografeer doodgraag natuur en gezien ik het Hallerbos reeds gedaan had, viel mijn oog op de tulpen. De meest gekende locaties bevinden zich in Nederland maar waren zoals ik begreep ook bijzonder druk bezocht. Ik zocht naar een rustiger alternatief en vond een krantenartikel van tulpen in de regio van Meerdonk.

Gewapend met een koffiekoek en een frisse latte trok ik op pad. Ter plaatse heb ik wel wat moeten zoeken om dit veld te vinden maar het was er heerlijk rustig en er was toch een ruime variatie aan kleuren. De dreigende hemel kon nog roet in het eten gooien maar behalve veel gerommel en een korte plens viel het vrij goed mee.

Voor zover ik van de passanten begreep ging het hier echt enkel over de bollen want halfweg kwam ik een veld tegen waarvan alle bloemen blijkbaar met een traktor afgereden werden. Zo jammer 🙁 . Dan zetten we ze toch maar snel even op foto om deze bloemenpracht mee naar huis te kunnen nemen.

Op weg naar de auto kwam ik een groep fietsers tegen die graag een foto wouden als ook een koppel die graag tussen de bloemen wouden poseren. "Zal ik een foto van jullie samen maken?" Toch weer een aantal mensen blij kunnen maken, daar doen we het voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *