Spaghettismash Emma

Spaghettismash Emma

- lady in red -

 

Yes! Ein-de-lijk staat de lang verwachte spaghettismash op het menu. En hoe kan je dit nu beter in beeld brengen door te werken met wit? Ja wit, écht wit, zo wit waar je ook àlles op ziet 😉 . De grote schrik van elke spaghetti-eter.

Ik wou het decor vooral eenvoudig houden zodat de aandacht volledig naar Emma en haar spaghetti ging. De combi van wit en rood leek ons het mooiste. Ik wou voor haar een super schattig en meisjesachtig body'tje en het deed bijna pijn in mijn hoofd te weten dat het een vrij duur stuk was en ik al wist dat het vol saus zou hangen die er wellicht niet eens uit zou gaan. Maar kijk, àlles voor een mooie fotoshoot dus hup in het winkelmandje.

Emma had al een fotosessie gehad dus ze was al wat bekend met de lampjes en de camera. Wat zag ze er toch super schattig uit in haar outfitje! Het deed me zo meteen aan sneewwitje denken. Is die saus écht zo een goed idee? We gaan ervoor. Nadat ze een missverkiezingswaardig optreden had gegeven, was het nu echt wel tijd voor de spaghetti.

Heel voorzichtig ging ze met haar handje in de saus. There is no way back nu... Mhm lekker dacht Emma en ze begon de saus van haar handen te lekken en natuurlijk aan haar nog witte outfit te smeren. Steeds gretiger gingen de handjes door de pasta en verdwenen de slierten één voor één in haar mondje. Ze vond het super lekker. Van al dat spelen werd ze wel behoorlijk moe. Uiteraard hoort in de ogen wrijven erbij... Dat is met spaghettisaus aan je handen wel een heel grappig zicht. Wat leefde ze zichzelf uit.

Na een flinke wasbeurt was dromenland niet ver af meer 😉 

 

ps: en voor degenen die het zich afvragen, de body is terug spierwit 😉