Never, ever underestimate the power of having fun

Paintsmash

 

Na het grote succes van de cakesmash, heb ik nu ook de paintsmash in het leven geroepen. Het viel me op dat er voor kleine kindjes veelal niets spannends aangeboden wordt qua fotoshoot. Na ergens eens een leuk resultaat gezien te hebben en dit bij een aantal ouders eens getoetst te hebben, leek er wel een draagvlak voor te zijn.

Deze paintsmash moet dan ook een hilarische ervaring worden waarbij het model als ook het hele entourage actief deelneemt.

 

Paintsmash

 

Voor de kleinsten wordt de canvas smash aangeboden. Hierbij mag je kindje in een eenvoudig decor aan de slag gaan met verf om een wit doek helemaal om te toveren tot een waar kunstwerkje. Kliederen staat hierbij centraal. Qua kledij wordt er best iets voorzien zonder prints in sobere kleuren zodat het mooi in het geheel past. De verf is kindvriendelijk en is dus makkelijk uit te wassen. Na de shoot is er uiteraard de gelegenheid om je kindje te wassen.

Voor de iets grotere kinderen is de body smash een aanrader. Het modelletje wordt letterlijk bekogeld met verf! Dit geeft super leuke beelden en ook nog eens erg veel pret. Er wordt een bril ter beschikking gesteld om de ogen te beschermen. Qua kledij wordt de voorkeur gegeven aan een effen witte tshirt met jeans. Na de shoot kan er eveneens gedoucht worden.

 

Canvas    225ā‚¬

Leeftijd tussen 1,5j en 5j

(voor de kleinsten <3j gebruik ik gekleurde slagroom en een puppy)

alle digitale foto's zonder watermerk

ca 1u fotoshoot

1 poster 60cm x 40cm van foto naar keuze

je kunstwerkje mag je mee naar huis nemen

(max 2 kindjes per decor! 2de kindje betaalt geen meerprijs. Hou er wel rekening mee dat het resultaat niet hetzelfde zal dan dan wanneer de kindjes apart op het doek zouden gaan)

Body    200ā‚¬

Leeftijd vanaf 6j

alle digitale foto's zonder watermerk

ca 1u  fotoshoot

1 poster 60cm x 40cm met fotocollage van de sessie (9 kleine foto's en 1 grote)

(10% korting bij meerdere personen uit zelfde gezin)

 

Benthe

E & M

Mathiz

EsmƩe

ElƩonore

Hayleigh

Casper