Oliver

Oliver

 

- little sunshine -

 

De mama en papa van Oliver hadden meteen een afspraak geboekt na het zien van de leuke cakesmash foto's van een vriendin. Waw wat leuk! Mond-aan-mond reclame kon niet sneller zijn werk doen. Hier ben ik dan natuurlijk ook super blij mee 🙂

Oliver was al een goede 2maandjes jong dus de échte slapende newborn fotootjes zouden we wellicht niet kunnen maken maar we lieten de shoot helemaal zijn beloop gaan en wat had hij een zonnig humeurtje :-).

Het thema draaide een beetje rond uiltjes en de kleur mint en graag hadden ze voor hun kleine spruit ook een melkbad. Ik liet een body bedrukken met een prachtig uiltjesmotiefje en zocht naar subtiele manieren om de kleurtjes terug te laten komen.

Wat had Oliver er zin in! Heel de tijd was hij super aandachtig en slapen? Mhm neen hoor, laat me maar lekker genieten dacht hij. Hij lachte heel de tijd vrolijk en had het heel erg naar zijn zin.

Toen het melkbadje klaar was, was hij helemaal in zijn nopjes. We hebben voor groene bladeren gekozen om het een beetje een jongens-look te geven. Toen het melkbadje ten einde liep, leek hij dat jammer genoeg iets minder leuk te vinden. Hij hield er alleszins een heerlijk zag velletje aan over en wellicht een paar uurtjes zalige slaap ook 😉 .