Nutella smash

Nutella smash

 

- no comment -

 

Deze shoot stond al lang op mijn to-do lijstje maar vond de geschikte klant niet. Tot dit trio zich aanbood 😀 . Mijn geluk kon niet op! Ik wou het heel simpel houden zodat alle gesmos goed tot zijn recht zou komen dus witte kleding, witte achtergrond en enkel de ballonnen in 'Nutella' kleuren was meer dan voldoende. Voor een cakesmash decor thema 'Nutella' kan het wel wat uitgebreid worden natuurlijk en ook een badsessie kan eraan gekoppeld worden dan.

Vol spanning werd het gouden papiertje van de potten gehaald en kon de sessie beginnen. Niet wetende wat ik kon verwachten, zat ik vol spanning achter mijn camera, hopend dat ik uit de vuurlinie zou blijven. Mauro en Elise gingen de uitdaging meteen aan om mama lekker vol te smeren. Tussentijds toch wel even snoepen van de lekkere choco. Dit wordt een sugarrush straks denk ik...

Niet lang daarna vloog de choco in de ronde en heb ik een paar slierten gemist. Oef. Elise liet zich helemaal gaan en 'the battle of the siblings' was klaar voor een Oscar. Zalig hoe de kids en mama ervan genoten. Een douche en veel zeep later, lagen ze uitgeteld in de zetel. Echt een super leuke ervaring! 

Deze shoot is ook perfect mogelijk voor de kleintjes.