Happiness is homemade

Newborn

Tijdens een newborn shoot wordt jullie prille en nog erg breekbare wondertje vastgelegd zodat jullie later, wanneer je een opstandige en alles beter wetende puber in huis hebt, met veel liefde kan terug denken aan dat lief klein schattebolleke ;-).

We nemen dus alle tijd om op het tempo van de baby mooie foto's te maken. Dit kan afhankelijk van het pakket, stijl en humeur van de baby 1,5 tot 3 uur duren.

Ik vertrek graag vanuit de ideeën van de ouders. Wat zien jullie graag? Wat willen jullie wel en niet en daarop werken we dan verder.

Veiligheid staat centraal dus mama of papa staat ook steeds dicht bij mij om zowel te assisteren of de baby te troosten indien nodig. Ik heb een rustgevend muziekje op de achtergrond maar niets gaat boven mama of papa natuurlijk. Sommige afgewerkte beelden kunnen de indruk geven dat de baby zich in een onveilige situatie bevond maar weet dat deze beelden een samenstelling zijn van verschillende beelden. Bij newborn fotografie komt heel wat photoshop kijken 😉 Deze intensieve nabewerking is dan ook voor een stuk de reden waarom newbornshoots vaak duurder zijn dan andere reportages.

Ik werk het liefst bij mij thuis gezien ik voldoende licht en warmte kan garanderen en ook op last minute wijzigingen kan inpikken. Indien gewenst kan ik ook op verplaatsing gaan maar daarvoor neem je best even contact op.

De beste periode voor newborn fotografie is binnen de 2 weken na de geboorte gezien de baby dan nog erg veel slaapt en nog behoorlijk soepel is. Boek dus tijdig je afspraak zodat er nog een plaatsje vrij is rond de geboortedatum. Indien de baby er toch een andere mening op nahoudt dan zoeken we samen naar een andere passende datum.

Newborn fotoshoot

Op zich moet je zelf niet zoveel meebrengen. De kleine ukkepuk wel natuurlijk en wat pampertjes, voeding (voorzie reserve), knuffeltje, lievelingsmuziekje indien gewenst. Een verzorgingskussen, doekjes en een badje indien nodig zijn ter plaatse beschikbaar.

Na afloop kunnen jullie de bewerkte foto's in een
online beschermd album bekijken en rustig een keuze maken. De gekozen
foto's worden dan zonder watermerk via wetransfer doorgestuurd. Indien inbegrepen in het pakket wordt de poster later overhandigd of opgestuurd.

 

 pam-per-kont-je      100€

5 digitale foto's zonder watermerk

1 studiosetting

ca 1,5u fotoshoot

poe-pe-scheet-je      200€

10 digitale foto's zonder watermerk

2 studiosettings

ca 2 à 3u fotoshoot

poster van foto naar keuze op formaat 30x45

schat-te-pa-tat-je        350€

20 digitale foto's zonder watermerk

3 à 4 studiosettings

ca 3u fotoshoot

poster van foto naar keuze op formaat 40X60

Milou

Newborn

Oliver

Newborn

Rune

Newborn

Max

Newborn

Olivia

Newborn

June

Newborn

Qïana

Newborn

Liv

Newborn