Meloensmash Lena

Meloensmash Lena

- wasda? -

 

Ik ben iemand die graag veel dingen uitprobeert en geen thema is me de uitdaging niet waard. Deze meloensmash stond dus al lang geprogrammeerd in mijn hoofd net zoals nog veel andere soorten smashes maar ja iets van tijd of hoe heet dat? 🙂

Ik was dan ook super blij dat het decor er net zo leuk uitzag zoals ik het in mijn hoofd had. Frisse kleurtjes en veel cuteness. Daarbij nog een zalig vrolijk kind en dat kon niet anders dan een top sessie worden.

Lena was helemaal in de ban van het decor en deelde alles gretig uit aan mij en mama en papa. Ik vond het wel boeiend om te zien hoe grotere kinderen een dergelijke setting verkennen. Haar oogjes begonnen te blinken toen ze de meloen zag. De stukken verdwenen gretig tussen de tandjes en ook nu weer kreeg papa een stuk in zijn mond gepropt. Lena haar mimiek is echt hilarisch. Wat ze allemaal deed met de meloen, ik moest het lachen soms even laten voorgaan op het fotograferen. Zalig kind 🙂 .

Toen alle stukken afgeknabbeld waren mocht ze in haar badje spelen. Ze ontdekte dat de confetti veel mooier stond op haar beentjes dan op de grond en ontpopte zich zo tot meester versierster. Zo trots dat ze was.

Op een gegeven moment stak ze iets omhoog en zei ze 'mama, wasda?' . Wij vol vragende blikken van ja idd wat is dat nu? Mijn voeten werden warm.... oh het was de badstop.... en toen liep het bad leeg op het decor hahahaha. De laatste foto bracht dit momentje in beeld.