Kleding meisjes

Passende kleding voor een fotoshoot is zeer belangrijk. Uiteraard draagt iedereen wat hij/zij wil maar voor wie wil is er steeds passend advies beschikbaar. Gezien cakesmash kleertjes vaak maar éénmalig gedragen worden, voorzie ik deze daarom zelf. Je hoeft dus geen speciale kosten te maken, àlles is in de prijs inbegrepen. Handig toch?

Zoals eerder vermeld wordt elke cakesmash op maat verzorgd dus ook de kleding. Je mag altijd de voorkeur voor een artikel doorgeven ook al zit dit niet in het reeds bestaande assortiment. 'The perfect match' is voor mij wel belangrijk om een top resultaat neer te zetten.

Alle kleertjes zijn passend voor een 1-jarige. Uiteraard is niet elk kindje gelijk qua postuur maar er zit vast voor ieder wat wils bij. De maatjes zitten rond 74/80 en worden na elke smash/shoot steeds met zorg gewassen en gestreken.

De foto's op de paspop geven een indicatie maar hebben uiteraard niet dezelfde mooie pasvorm zoals op een kindje. Je moet niet op voorhand al kiezen, alles staat ter beschikking en je mag zeker verschillende dingen proberen de dag zelf.

Het assortiment wijzigt soms en niet alles staat online dus deze voorvertoning is slechts een indicatie. Om zeker te zijn of bepaalde stukken aanwezig zijn, neem je best even contact op.