Kussen gevecht

Kussengevecht

 

- raindrops keep fallin' on my head -

 

Ik zocht nog twee jonge kindjes die het zagen zitten om zich uit te leven met deze leuke kussentjes die ik had laten maken door het 'Naaikamerke'. Ze lagen al een tijdje te wachten op een shoot en het druilerige weer inspireerde me duidelijk.

Jithe en Lina leken me geknipt voor deze shoot. Gewapend in pyjama midden op de dag? Het was feest voor de meisjes 🙂 . Mijn fotografie staat steevast voor speelsheid. Dat gaat natuurlijk niet altijd want poseren hoort er soms ook wel voor een stukje bij maar toch probeer ik het geheel los te houden.

Toen ze in het decor mochten plaats nemen, had ik niet durven denken dat ze super lief en braaf zouden gaan zitten. Mhm geen strak geposeer voor deze shoot maar hoe krijg je ze los? Een kussengevecht? Daar moesten ze niet lang over nadenken 😉 het ijs was meteen gebroken en de dametjes hebben zich verder ook helemaal laten gaan.

Tegen dat de shoot bijna gedaan was, hadden ze nog lang geen zin om te stoppen. Een crèche met fotoshoot is misschien nog een optie om te overwegen 😉