Gouden glitter

Gouden glitter

 

- there is no such thing as enough glitter -

 

Goud moest het worden. Blinkend goud en liefst nog veel als het kan. Komt in de sjakosj 😉 . Ik werk in een shoot voor kindermodelletjes graag verschillende dingen uit om een breed aanbod te hebben voor hun portfolio. Dit echter zonder grootse decorwijzigingen maar met kleine subtiele veranderingen.

Zo zouden we deze shoot opbouwen van 'wind in de haren' naar 'golden glamour'. Eens het goud in de ronde gestrooid zou zijn, was er vast geen weg terug dus begonnen met de windblazer.

Camille genoot duidelijk van de frisse lucht en dit leverde al meteen knallers op. We waren nog maar net begonnen en mijn geluk kon al niet meer op. Ze wou heel graag het goud wegblazen maar het leek me verstandig om dit eerst even te oefenen. Hiervoor deed een verfrommelde prop inpaklint dienst en zelfs dat zag er goed uit. Mag ik nu eindelijk met glitter blazen??? Camille had er duidelijk zin in.

Daarna brachten we de glitter aan op haar lichaam, dat vond ze pas leuk! De douche zal er vast koninklijk uitgezien hebben....

Wat een toffe beleving was dit! Zelfs nog uren na de shoot kon ik nagenieten van de glittertjes die ik overal mee naartoe nam 😀