Fotoshoot

Werken met kleine kindjes schrikt heel wat fotografen af omdat ze vaak helemaal niet zo 'netjes' blijven zitten zoals je dat hoopt en ook komen er soms wel kleine en grote 'verdrietjes' aan te pas. Toch is al dat spontane net hetgene me zo aanspreekt.

Bovendien werk ik ook graag heel creatief en daarvoor zijn deze kleine patatjes super geschikt. Elk decor wordt op maat besproken en tot in de puntjes verzorgd. Voor mij is het belangrijk dat het kindje zich goed voelt en dat het een leuke ervaring wordt. Ik neem dan ook bij elke fotoshoot ruimschoots mijn tijd om je kindje aan mij en de omgeving te laten wennen. Je hoeft dus op voorhand geen stress te hebben over het verloop van de fotoshoot.

Ik heb ondertussen een heel ruim aanbod qua thema's maar je mag ook altijd zelf iets aanbrengen. Voor de leeftijd van 1j heb ik ook een ruime garderobe ter beschikking, voor andere leeftijden voorzie je zelf passende kleertjes 🙂 .

Hieronder vind je een greep uit de resultaten wat kan voor de mini en maxi shoot. Zo heb je een idee van welke stijl ik als fotograaf representeer.

 

.... AND MANY MORE ♡♡♡