Gin

Langharige Duitse herder

 

– Gin zonder Tonic –

 

Deze jonge Duitse herder had wel een hele leuke naam “Gin”. Dat doet uiteraard meteen aan Gin Tonic denken en daar had haar naam ook duidelijk oorsprong. Gin haar baasjes zijn fervente Gin liefhebbers en toen ze naar een leuke naam op zoek waren voor de toekomstige pluizenbol,  ja dan moesten ze niet lang nadenken uiteraard ;-).

De stralende zon was alvast van de partij  en terwijl we te weten kwamen dat we toch een paar passies deelden, was Gin al ribidibi. Het was even bang afwachten of ze meteen in het water zou plensen gezien dit haar favoriete wandelplekje was maar gelukkig hield ze het droog. Gin wou duidelijk opscheppen want een takje leek vast niet imposant genoeg voor een fotoshoot, neen Gin bracht liever een halve boom mee die ze dan ook de hele weg meesleurde alsof haar leven ervan af hing. Die zou vast uitgeteld zijn eens ze thuis was.

De andere honden die nog in de buurt uitgelaten werden, konden het goed met haar vinden. Zo grappig om ze als gekken achter elkaar te zien rennen. Gin wou duidelijk actie. Tussen het rennen door maakte ze even tijd voor mij en dat deed ze met volle overgave. Zal ik nog een beetje zo zitten? Of zo misschien? Ja nu is het genoeg ik ben weer weg hè 😉

Gin was kortom een pure en straffe madam die duidelijk geen Tonic nodig had om smaak te geven.