Citroensmash Imke

Citroensmash Imke

- when life gives you lemons, make some lemonade -

 

Zo heel af en toe maak ik tijd om projectjes uit te werken waarvan ik denk dat mama's er weg van zullen zijn. Voor Imke had ik dus deze super schattige citroenshoot uitgewerkt. Een leuk decor en tal van nieuwe kleertjes stonden klaar voor deze 9 maanden oude schattige meid. 

Gezien zowel mama als ik graag àlle pakjes wouden testen houden we de sessie per setje kort zodat Imke er nog zin in zou hebben want meestal is omkleden rond die leeftijd een ware hel 😉 . Imke genoot echter van alle aandacht dus het omkleden vond ze gelukkig helemaal niet zo erg, zolang ze maar citroenen in haar mond mocht proppen was zij allang blij.

Tijdens de citroentasting hadden we écht maar écht verwacht dat we een smoelenconcert zouden krijgen maar Imke gaf geen enkele krimp. Ze smulde van de citroenen alsof het de zoetste snoepjes waren. We stonden aan de grond genageld. Ze was zo dol op de citroenen! 

Ook tijdens haar badje viste ze alle citroenen vlotjes uit het water en verdwenen ze opnieuw recht in de mond. Na de shoot had ze een reuzehonger en viel ze als een baksteen in slaap. We hebben er op en top van genoten!