Cattery Blue Whiskers

Cattery Blue Whiskers

 

- curious little tigers -

 

Toen de vriendelijke dame van de Cattery Blue Whiskers langs kwam voor een fotoshoot, kon ik mijn ogen amper van deze lieve kleine dotjes afhouden!

Britse Korthaartjes zijn een van mijn favoriete rassen. Die ogen zijn zo sprekend 🙂 al denk ik dat mijn twee lieve huiskatten het met niet in dank zouden afnemen moest er nog een lief bolleke bij komen. Stel je voor, een slaapplaats minder...

Graag denk ik op voorhand goed na over een decor en zoek ik naar matchende kleuren. Voor deze shoot kwam de inspiratie zomaar uit mijn mouw rollen. Ik had nog een bussel varens liggen en een bijpassende punta-di-roma stof. Ja samen met het grijze, super combi!

De kittens deden dit super goed en ik merkte meteen dat ze heel goed verzorgd werden. Vooral veel liefde werd hen gegeven en tevens ook een grote toewijding naar een goede nieuwe thuis voor hen. Echt wel belangrijk lijkt me!