Cakesmash Xenne

Cakesmash Xenne

 

- little hero -

 

Xenne zijn mama's hadden graag een cakesmash in vintage thema met een toetsje van mint kleur. Vintage is altijd leuk maar niet zo evident om spulletjes te vinden. Maar ze beschikten zelf al over een super coole auto dus heel veel aanvullingen hadden we niet meer nodig. Een oud blik en een oude koffiemolen er nog bij, zijn super leuke kleertjes en een vintage fotobewerking en zo zijn we wel geslaagd in de missie denk ik.

Super vrolijk begon hij het decor te ontdekken en bovendien kon Xenne ook al flink stappen dus dat maakt het altijd extra spannend. Mams en mama hadden dan ook hun handen vol om hem op 'the scene' te houden 🙂 . Eventjes was er paniek dat hij de ballon zou kapot bijten maar de auto was gelukkig interessanter!

Xenne houdt niet zo van zich vuil maken dus we waren benieuwd naar hoe hij op de taart zou reageren. Hij ging heel geconcentreerd op ontdekking en peuterde stukje per stukje van de taart. Hij had er echt wel plezier in maar uiteindelijk hebben de mama's toch nog een mooi stuk taart mee naar huis kunnen nemen 🙂 .

Ik denk dat hun kleine held daarna wel een flink dutje gedaan zal hebben 😉