Cakesmash Warre

Cakesmash Warre

 

- oh 'deer' let's have some fun -

 

Warre zijn cakesmash is helemaal gebaseerd op het geboortekaartje waarbij een hertje en een bijtje centraal stonden. Oh zo schattig, ik hou wel van dergelijke uitdagingen al vond ik de combi achteraf gezien toch écht wel een uitdaging. Ik geef ook graag een twist aan dingen dus ik vroeg of ik wat creatief mocht zijn en de twee hoofdfiguren een beetje anders mocht gebruiken.

Missie geslaagd 😉 . Helaas moesten we de shoot al eens uitstellen wegens gezondheidsredenen dus ik had mama en papa helaas echt op hete kolen moeten laten zitten. Mama was dan ook bijzonder zenuwachtig over de shoot want Warre had niet al te best geslapen maar dat is geen probleem. Ik heb nog geen enkel kindje (en ze huilen wel vaker) zonder shoot naar huis moeten laten gaan dus eerst even mama op haar gemak stellen maar Warre die was al helemaal in zijn nopjes. Wat een lachebekje!

Hij had duidelijk plezier in 'zijn' decor en zijn taart beviel hem ook wel. Hoewel, de chocolade die er rond zat, daar was hij toch wel heel zot van 🙂 . De manier waarop hij dat zo uiterst netjes in zijn mondje kon steken, hilarisch!

Zijn badje aansluitend was wel nieuw voor hem in die zin dat hij nog nooit badschuim 'ontmoet' had. Dat was een hele ervaring voor Warre 🙂 . Helemaal op het einde heb ik dan echt 'mijn gras op de wasdraad' mogen laten uitlekken hahahah, wat een zicht was dat!