Cakesmash Viktor

Cakesmash Viktor

- twinkle twinkle little star -

 

Nog een cakesmash volgens het geboortekaartje. Een formule die voor jongens blijkbaar echt wel succes heeft. Zo mocht mijn creatief brein ook voor Viktor aan de slag gaan. Het kaartje was een prachtige sterrenhemel met kindje en bolderkar. Prachtig! Het spannendste is altijd om het geschikte materiaal te vinden en het zo passend mogelijk te maken. Soms heb je meteen wat je zoekt, soms moet je het zelf gaan beginnen knutselen en soms heb je na 3 klikken al wat je zoekt. Zo vond ik in een recordtempo alle spulletjes voor Viktor zijn shoot en was het nog een kwestie om af te tellen.

Toen de deur open ging en ik die mooie blauwe oogjes, die weelderige haardos en die super schattige babylipjes zag, toen wist ik het al: deze shoot wordt een topper. In zijn pakje zag hij er zelfs nóg schattiger uit. Hij voelde zich meteen op zijn gemak en begon het decor uitgebreid te verkennen. Wel tof om te zien hoe hij dan plots deel uit maakte van zijn geboortekaartje.

Na het gewenningsmomentje kwam de taart erbij. Eerst heel voorzichtig, dan heel enthousiast dan méh toch maar niet. Helemaal fan was hij niet precies.... tot de taart op de grond kieperde. Het was zo grappig om te zien dat hij er plots bij ging liggen en gekke dingen deed. Dit maakte de cakesmas toch nog tot groot succes. Taartje op de buik en maar lekker smeren tot we van kop tot teen blauw zien. Tijd voor het badje.

Daar kon hij ook echt van genieten. De grote eend moest natuurlijk mee in bad en zo hadden ze samen nog wel een tijdje plezier. Viktor was echt de ster van de show 😀 .