Cakesmash Viktor

Cakesmash Viktor

- in memoriam -

 

Soms krijg ik zo van die aanvragen die me toch net een tikkeltje meer raken. Heel wat ouders hechten toch veel belang aan de cakesmash en zeker nu na het bewogen jaar zonder veel leuke momenten. De cakesmash moet dan toch een lichtpuntje zijn van de verjaardag van hun kleine spruit. Ook voor de ouders van Viktor was de shoot dus heel belangrijk maar ook om een andere reden. Viktor had namelijk nog een broertje gehad maar jammer genoeg is dat een sterretje aan de hemel. Omdat het moment dus extra gevoelig lag, wou ik er een heel mooi moment van maken. Om het broertje op een warme manier te herdenken hebben we de gouden vlinder in het decor verwerkt.

Viktor was al meteen aan het brabbelen toen hij de studio binnen kwam en het leek erop dat hij de show ging stelen. Laaiend enthousiast begon hij alle confetti in zijn mond te steken. Papier lustte hij alleszins al heel erg, dat beloofde voor de taart! De confetti uit zijn mond peuteren stootte op groots protest.

Toen de taart erbij moch had ik toch de indruk dat hij de confetti lekkerder vond. In een ultieme poging hebben we deze zelfs nog mee in de taart gepropt haha. Hij heeft er toch wat van gesmuld en met het goede voorbeeld van grote broer werd zijn cakesmash toch een groot succes.

Tijdens de badsessie haalde hij nogmaals al zijn gekke bekken boven en was hij ronduit aan het vertellen of wie weet wat. We hebben echt wel wat afgelachen met Viktor. Na een dagje zonder dutjes, moesten ze hem daarna niet meer in slaap wiegen 😉 .