Cakesmash Victor

Cakesmash Victor

- jungle fever -

 

Voor Victor mocht ik het jungle thema nog eens boven halen. Er mocht met ballonnen gewerkt worden en warme kleuren. Oranje is een kleur die ik nooit of zelden mag gebruiken dus ik was helemaal in de wolken dat mijn ballonnendoosje uit de kast mocht komen. Ook had ik nog dierenballonnen gevonden en na het samenstellen van het decor werd ik helemaal blij. Ok de koala is niet echt een jungle dier maar kijk ik vond hem té schattig 😉 . 

Wat zag Victor er schattig uit in zijn pakje! Hij ging ook meteen aan de slag met de 'wilde' dieren en toverde super grappige snoetjes. Hij wist ons duidelijk te entertainen. Ik was al benieuwd naar hoe hij op de taart zou reageren.

Hij had meteen door dat dit lekkere 'ding' voor hem in zijn buikje moest. Misschien toch eerst proberen om zonder handjes te eten? Mhm dat is niet zo 'handig' dan maar prikken dat het een lieve lust is met het vorkje. Lekker smullen en volgens Victor hadden de dieren ook honger want ze werden netjes in de taart geduwd. Het was een mega schattig tafereeltje.

Na al dat smullen en kliederen genoot Victor nog van zijn badje. Heerlijk knabbelen op de badspeeltjes en die mevrouw nog wat extra werk bezorgen door heel het decor nat te spetteren. De krokodil verkeerde na een tijdje in zijn natuurlijke habitat. Het is altijd fijn om de kindjes zo te zien genieten, dan ben ik zeker dat ze het leuk vonden 😀