Cakesmash Tyler

Cakesmash Tyler

- diep in de zee -

 

Het blijft me verbazen dat ik na al die jaren nog steeds zo vaak thema's tegen kom die ik nog niet uitgevoerd heb. Wat trouwens heel fijn is natuurlijk! Voor Tyler mocht het thema oceaan op het menu staan.

Snel ging ik op zoek naar de leukste en schattigste onderwaterdiertjes en vond zoveel leuke dingen. Zeepaardjes, krabben, kreeftjes, octopussen, ... mijn decor zou veel te klein zijn 😀 .

Gecombineerd met kleurrijke ballonnen en koralen was ik bijna helemaal blij met het decor. De crêpe papier slingertjes wouden helaas maar niet mooi krullen maar gelukkig viel dat niet zo op in het decor.

Tyler ging na een korte kennismaking meteen op ontdekkingstocht. Zoveel leuke dingen om te spelen! De ballon was zijn grote favoriet. Al snel gingen we over naar de taart want hij was helemaal op zijn gemak en klaar om te smullen.

Toen Tyler de taart zag, was hij meteen enthousiast maar toch nog heel voorzichtig. De taart vond ik trouwens reuze geslaagd! Het zand zijn gemalen koekjes voor wie het zich afvraagt 😉 . Heel voorzichtig ging hij op ontdekkingstocht en dan ineens hup met zijn mond in de taart. Dat was net iets gemakkelijker dan met de vingertjes te peuteren denk ik. Hilarisch was het.

Daarna ging hij helemaal door met pulken en smikkelen. Daarna heen en weer schuiven met de taart tot ze omver viel, dat vond hij wel erg grappig.

Na het eetfestijn mocht hij zelf nog in het water gaan spetteren en daar genoot hij dubbel en dik van.

Een geslaagde cakesmash!