Cakesmash Tobias

Cakesmash Tobias

- smeren aan de kleren -

 

Ik ben een grote fan van geboortekaartjes en ook altijd reuze benieuwd naar de thema's. Het geeft meteen een boost om een decor op maat te creëren en de ouders helemaal verrast te zien dat het er ook écht op lijkt. Eigenlijk is het best wel tof om je kleine uk dan zo plots 'in' zijn/haar geboortekaartje te zien zitten. Ik steek er enorm veel liefde en werk in om alles zo natuurgetrouw na te maken. Voor Tobias wou dat zeggen: heel veel driehoekjes uitsnijden. Ik droomde er net niet van 😀

Tobias voelde zich meteen thuis op het zachte dekentje en begon het decor te verkennen alsof hij er al helemaal in thuis was. De giraf was zijn dikke vriend geworden en moest alles braafjes ondergaan.

Toen de taart op het decor kwam, merkte hij op dat de kleine giraffe een prima afbreek instrument is. Die verdween al snel in de taart. Snoepen was niet zo aan Tobias besteed maar het was des te grappiger dat hij zijn handen telkens heel uitbundig aan zijn kleren begon af te vegen. Dat snoetje er dan nog bij en we lagen in een deuk van het lachen.

De badsessie was een mooie afsluiter van een wel heel geslaagde cakesmash.