Cakesmash Tiago

Cakesmash Tiago

 

- on safari -

 

Het is altijd leuk wanneer thema's in de smaak vallen en opnieuw gekozen worden. Ik kies al mijn decoratie steeds zorgvuldig uit en vind het leuk om ze met andere kindjes opnieuw uit te testen en te zien hoe ze erop reageren. Voor Tiago mocht ik het safari thema boven halen. 

Hij keek heel verlegen en doortastend naar mij toen hij binnen kwam. Ik was meteen in de wolken van zijn schattige snoetje. Dat kon niet anders dan mooi worden op de foto! Na de keuze van de outfits konden we meteen aan de slag. 

Eerst was hij heel erg onder de indruk van alles wat er rond hem gebeurde maar eens hij door dat dat dit wel 'OK' was, begon hij aan het écht werk: het decor verbouwen. De giraf moest eraan geloven en de ballonnen die werden stelselmatig 'geliquideerd'. Zo een pret dat hij had!

Dan over naar de taart. Altijd spannend en totaal onvoorspelbaar. Voorzichtig proevend ontdekte hij zijn taartje. Eerst niet helemaal overtuigd van het plakkerige maar daarna ging hij ook daar helemaal los op. Prutsen, smullen dan weer de giraf er met zijn kop in duwen, nog wat smikkelen en zo ging Tiago zijn taart om toveren tot een hoopje 'iets' hahaha. 

Hij heeft er alleszins van genoten en wij ook!