Cakesmash Thor

Cakesmash Thor

- bubbles -

 

Het decor samen stellen is voor de ouders als ook voor mij altijd een spannend gegeven. Gaat het wel zo leuk zijn zoals ik het in mijn hoofd heb? Gelukkig viel het voor Thor meteen in de smaak! Het is altijd fijn om direct het enthousiasme te zien. Ook Thor zette meteen een grote lach op en het verbaasde me dan ook niet dat mama zei dat hij een echt lachebekje is. Ik had er al helemaal zin in.

Hij zag er om op te eten uit in zijn mooie nieuwe salopet en meteen zat hij met fonkelende oogjes op het decor. Eerst alles ontdekken en daarna de plant in herfstmodus om te toveren. Gelukkig gebruik ik nooit echte planten, dus de blaadjes werden er nadien snel weer aan getoverd. Thor leek me wel helemaal klaar voor zijn taart. 

Zo dacht hij er ook over want ze stond nog maar neer of huppa met zijn handjes erin en pets pets pets, daar vlogen de eerste klodders slagroom al in de ronde. Ik had voor deze shoot een donker groene kleur gebruikt, eentje die ik niet zo vaak gebruik maar amai die kleurde wel heel fel door. In een mum van tijd had Thor alles volgesmeerd inclusief mama, papa en mezelf. We zagen er nogal uit, en zo een groene mond zag er nu ook niet bepaald aantrekkelijk uit. Het was lachen geblazen. 

Na zijn enthousiaste smash mocht hij verder spetteren in zijn badje. Nog wat leuke bellen blazen om het extra feestelijk te maken. Hij was danig onder de indruk. Hij genoot nog rustig van zijn badje en mocht daarna moe maar voldaan in slaap vallen in de auto.