Cakesmash Thibault

Cakesmash Thibault

- cake hug -

 

Voor Thibault zijn cakesmash mocht ik aan de slag gaan met het geboortekaartje. Daar stond vooral de blauwe aquarel en het goud centraal. Dit vulden we nog aan met de tipi en een Nijntje. Oh het zag er al super schattig uit. Ik zat ongeduldig te wachten op de deurbel.

Het eerste wat me opviel waren zijn super schattige grote blauwe oogjes. Oh veeg me op. Eerst nog de moeilijke keuze van de outfitjes en daarna klaar om erin te vliegen. 

Thibault was meteen in de ban van de ballonnen. Het gekke was dat hij bijna elke keer plat op de grond ging liggen nadat hij ze aangetikt had, alsof ze allemaal op zijn hoofd zouden vallen. Het zag er zo grappig uit πŸ˜€ . Hij zat daar zo koddig en toen hij zijn hoofdje ook nog eens scheef hield kon mijn geluk niet meer op. Dit zou alvast een hele mooie shoot worden dat voelde ik al tot in mijn kleine teen.

Toen hij helemaal klaar was voor de taart waren we vooral benieuwd naar hoe hij zou reageren. Toch altijd een spannend momentje. Wat is dit? Dit ken ik niet, je zag het hem luidop denken. Even de taarttopper inspecteren, de vingers erin duwen, eens proeven en dan beslissen dat het vast veel makkelijker gaat wanneer hij rechtstreeks happen uit de taart zou nemen. Dit was zo grappig hahaha. Hij ging de taart dan ook nog een beetje knuffelen. Het smaakt hem Γ©cht want hij bleef maar brokken in zijn mondje proppen. Met wat tegenzin moest hij zijn taart terug afgeven maar anders zou hij wel eens een indigestie kunnen krijgen vrees ik...

Gelukkig stond er al een badje klaar met veel bubbels en bellen om zijn verdrietje wat af te leiden. Nog wat spetteren en spelen en daarna een flinke trip naar dromenland πŸ˜‰ .