Cakesmash Teo

Cakesmash Teo

- alpaca love -

 

Oh yes yes yes, ik mocht mijn nieuwe alpaca knuffels boven halen. Ik ben er namelijk zelf helemaal gek van dus Teo zijn cakesmash kwam als geroepen. Ook is zilver een zeer weinig gekozen kleur dus dat maakte me ook weer blij dat ik eens een leuke variatie kon maken op eerdere thema's.

Toen we Teo op het decor zette verliep dat niet zo vlot. Hij wou niet zo graag zitten en wou liever met mama knuffelen. We zochten naar manieren om hem toch blij te maken en dat lukte met de giraffe. Ik zou eens een alpaca bijtspeeltje moeten vinden om het helemaal af te maken.

Misschien begon hij wel honger te krijgen en konden we hem blij maken met de taart. Ik corrigeer, de mega schattige taart! Oh ik ben er zo trots op en vind hem té schattig. Mijn dochter wou hem al opeten maar helaas pindakaas deze is voor kleine Teo.

Het leek goed te beginnen maar toch bleek de taart niet zo zijn ding. Gelukkig was mama de reddende engel en konden we hem om de tuin leiden met een koekje. We duwden ze in de taart en ja hoor toen begon hij lekker te smullen en te prutsen. 

Na het smullen nog wat ploeteren in het badje en genieten van de bellenblaas. Ik denk dat hij in de auto zijn oogjes al toe had.