Cakesmash Senn

Cakesmash Senn

- Hands? Why do I need hands? -

 

Een cakesmashdecor in Nordic style had ik nog niet dus was ook helemaal in mijn nopjes toen deze vraag binnen kwam. Ik had reeds een aantal spulletjes klaar staan voor de kerstshoot dus die zouden hier nu al mooi in passen.

Senn was een super enthousiaste kerel en zette me wel aan het werk. Zijn enthousiasme was aanstekelijk. Ik was al reuze benieuwd naar zijn ontmoeting met de taart.

Toen de taart voor zijn neus gezet werd en ik klaar was om foto's te maken zag je hem nadenken. Hij buigde eens voorover en dan was hij weer aan het nadenken. Zijn mama en ik keken elkaar aan, hij zou toch niet? En huppa, jawel recht met zijn mond in de taart! Mijn handen? Neen hoor die maak ik lekker niet vuil, zo lukt het prima. Dit herhaalde hij meermaals en we kwamen amper bij van het lachen. Heel zijn neus en gezicht zat vol met slagroom. Wat een kerel!

Ook tijdens zijn badsessie vond hij blijven zitten maar niets, even in en uit het bad, waarom niet 😉 . Het was zalig en uiterst memorabel om Senn in mijn studio te hebben!