Cakesmash Sacha

Cakesmash Sacha

- dino party -

 

Ik krijg voor cakesmashes geregeld carte blanche wat betreft de inkleding van het decor. Super leuk maar ook erg spannend want wat verwachten de ouders en wat maak ik er uiteindelijk van? Voor Sacha kreeg ik een paar thema's doorgestuurd en ik verkoos het dino thema. 

Soms ga ik voor meer realistisch maar soms ook voor super cute en gezien ik nog van die keischattige dino's had liggen, zijn we daarvoor gegaan. Ik probeer ook wat deco trends op te volgen en momenteel is het redelijk modern om met zo bogen te werken. Aangevuld met nog wat leuke ballonnen in frisse kleurtjes vond ik het een super mooi geheel.

Ook met de taart was ik zooooo blij! Soms valt alles in een plaatje bij elkaar. Mijn dochter wou hem al meteen voor zich opeisen maar helaas pindakaas, hij is voor Sacha 😀 .

Nadat de outfit voor hem gekozen was, mocht Sacha alvast eens gaan ontdekken wat er allemaal op het decor te zien was. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen want in een mum van tijd vloog hij op de ballonnen. Hij was zo enthousiast dat we besloten snel over te gaan naar de cake omdat er anders niet veel meer van zou overblijven. Hij zat de hele tijd maar vrolijk te lachen. Echt een schatje.

Na twee tellen lag de taart al op zijn kop en begon hij met zijn vingers te peuteren. Beetje proeven maar hij wist niet zo goed wat hij ervan moest vinden. Hij vond het wel lekker maar tegelijk ook een beetje vies. Nog wat op de suikerpasta 'zabberen' maar een grote fan was hij niet van al die slagroom.

Dan over naar het badje waar hij met veel plezier in zat te gibberen en te lachen en verwonderd toe keek hoe zijn tenen van tussen het badschuim kwamen piepen. Wat een grappig ventje!