Cakesmash Roxanne

Cakesmash Roxanne

 

- speciale dag -

 

Een speciale dag, dat beloofde het te worden. Speciaal omdat Roxanne haar eerste kaarsje mocht uitblazen en haar eerste taart mocht ontmoeten. Maar ook speciaal omdat ze 'mijn' eerste cakesmash kindje was na de Corona sluiting. Niets is momenteel nog hoe het was maar ik probeer het alsnog het beste van te maken zodat de ouders niet moeten vrezen dat de shoot, waar ze zo naar uitkeken, in het water zou vallen. De nieuwe shoots gaan voorlopig door op mijn terras maar dat valt in de resultaten niet te zien. Het licht werkt wel anders mee maar de ideetjes op zich kunnen veelal blijven bestaan. Eigenlijk is alles heel vlot verlopen.

Ik was dan ook heel blij om Roxanne te ontmoeten. Die lieve babysnoetjes heb ik wel erg gemist moet ik zeggen. Helemaal uitgedost in haar mooiste outfit konden we aan de slag gaan. Het was al lekker warm dus ook dat speelde in ons voordeel. Ze genoot volop van de ballonnen en van de kat die af en toe kwam piepen.

Van de taart proeven deed deze kleine meid liever met haar koekje. Lekker in de taart doppen was veel leuker dan met de handjes eten, hoewel naar het einde toe kon haar hand nog nét in haar mond.

Ook tijdens de badsessie moesten de ballonnen duidelijk mee in bad.