Cakesmash Roxanne

Cakesmash Roxanne

- be a rainbow in the sky -

 

Roxanne mocht als 2de kindje ook een cakesmash in mijn studio komen doen. Dat vind ik altijd leuk natuurlijk want het toont dat de ouders tevreden waren over het vorige resultaat 🙂 . Voor Roxanne mocht het in het thema van haar geboortekaartje zijn: regenboog in pastelkleurtjes en confetti. 

Na het hele opblazen van de ballonnen kreeg ik bijna een hartaanval toen ik besefte dat ik de ballonnen ging deponeren in een bende cactussen... Een niet al te beste combinatie maar gelukkig bleek het maar om een stel kaarsen te gaan dus even ontsnapt aan een plofconcert.

Wat had Roxanne een hoop krullen, waw! Ik was er helemaal weg van en wat zag ze er om op te eten uit in haar schattige outfit. Op het decor voelde ze zich meteen op haar gemak en prikte ze de bellen stuk met haar kleine vingertjes. Al snel was ze klaar voor haar taartje.

Ze begon er eigenlijk bijna meteen van te smullen. Mhm lekker slagroom en hup hup de brokken biscuit verdwenen zo in haar mondje. Ze was zo druk bezig met alle kruimels van de vloer te krabben dat ze met haar poep helemaal in de taart hing en ploef, daar lag hij op de grond. Toen ontdekte ze de taartplateau als speeltje. Lekker de voet wat vol proppen met taart, gek hoe dat de kindjes toch triggert.

Op haar gemakje in tal van ballerina poses verder smullen en terwijl iedereen vermaken met haar gekke snoetjes. Zalig om haar zo bezig te zien!

Het aansluitende badje vond ze iets minder leuk maar desondanks heeft ze super hard genoten van de cakesmash, en wij ook 😉 .