Cakesmash Quinn

Cakesmash Quinn

- suuuuuperman -

 

Iets waar sommige ouders wat ongerust over zijn wanner ze een cakesmash boeken is dat hun kindje op dat moment nog niet kan zitten. Dit is meestal niet nodig want kindjes leren zoveel bij op korte tijd dat ze dit echt allemaal wel al kunnen tegen dat hun grote dag arriveert. Indien dit niet zo zou zijn, voorzie ik wel een oplossing hiervoor maar tot hiertoe was dat dus nog niet nodig. Ook de mama van Quinn maakte zich hier wat zorgen over maar dat is dus he-le-maal in orde gekomen 🙂 .

Toen Quinn met een big smile begroette, wist ik meteen dat dit een spetterende smash zou worden. Niet dat het humeur van de baby veel zegt over hoe de smash gaat verlopen maar ik zag de deugenieterij in zijn ogen. Blijkbaar had hij sinds die dag ook het 'superman gebaar' ontdekt en haalde dat geregeld boven met hilarische momenten als gevolg natuurlijk. Een echte showman was Quinn.

De taart zelf vond hij niet zo geweldig lekker maar dat belette hem niet om zich er boven op te zwieren en dan verbaasd te zijn waarom kruipen met een taart onder je niet zo goed lukt? Wat heb ik hiervan genoten 😉 .