Cakesmash Ophélia

Cakesmash Ophélia

- I'm cute and I know it -

 

Regenboogjes en unicorns, dat kan niet anders dan een mooie combi worden 😉 ! Voor deze last minute aanvraag kon ik gelukkig beroep doen op mijn grote stock van producten en achtergronden. Bovendien moest ik niet lang wachten om te zien hoe het er samengesteld zou uitzien. Een meevaller dus 😀 . 

Uitgedost in haar mooie op maat gemaakte body (door de ouders voorzien) en met haar grote bruine kijkers zat ze te shinen op het decor. Meteen werd alles grondig onderworpen aan een inspectie. Lachen, spelen, rollebollen, ze genoot er zichtbaar van. 

Klaar voor de taart. Dat eerste moment is altijd spannend. Lusten ze het of niet? Ophélia moest het nog even laten bezinken. Eerst wat prikken met de vork en een beetje smeren. Nog eens proeven maar neen, geen fan van. Mama had gelukkig het lumineuze idee om een 'kaal' cakeje mee te brengen waardoor het erg leek alsof ze taart aan het smullen was. Nog wat proberen slagroom erop te smeren maar daar ging ze niet akkoord mee. 

Na het smullen nog lekker spelen in het badje. Spetteren vond ze wel heel leuk en al snel waren de unicorns omgedoopt tot zeepaardjes of zoiets. Toch ook altijd grappig dat ze de bubbels gretig in hun mond proppen... bweikes.