Cakesmash Olivia

Cakesmash Olivia

 

- tiny little fingers -

 

Zalig om kindjes opnieuw te mogen verwelkomen en te zien hoe hard ze op een jaar tijd gegroeid zijn! Iets wat ik van deze kleine prinses niet vergeten zal, is haar goddelijke glimlach tijdens haar newborn fotoshoot. Die gelukkige baby is helemaal omgetoverd tot een super happy meisje.

Voor Olivia mocht roze en goud niet ontbreken dus we haalden al het roze uit de kast dat we maar konden vinden. Er kan nooit genoeg roze zijn 😉 .

Tijdens de introshoot trakteerde Olivia ons op een een gekke bekken parade, we hebben ons kapot gelachen! Deze jonge dame windt je zo rond je vingers. We waren al reuze benieuwd naar hoe ze ging reageren op haar verjaardagstaart. Toen deze voorgezet werd ging ze met chirurgische precisie te werk hahahaha. Ongelofelijk hoe ze met haar kleine vingertjes de nog kleinere gouden bolletjes van de taart wist te prutsen. Op deze manier zou haar taart vast haar 2de verjaardag halen 🙂 . Na een grondige inspectie gingen we over van precisiewerk naar een bouwwerf. Zalig om te zien!

Tijdens haar badje bleef ze ons overladen met grappige poses. Wat een geweldige meid!