Cakesmash Olivia

Cakesmash Olivia

- bloom in grace -

 

Olivia haar grote broer mocht een paar jaar geleden al voor mijn lens verschijnen en nu was het haar beurt. Wat groeien die kindjes nogal amai! We fijn om ze zo na een paar jaar nog eens terug te zien 🙂 

Voor Olivia kreeg ik een moodboard doorgestuurd met bloemen en roze en zelf hadden ze nog een super leuk fietsje van de geboorte. Ook een leuk geboortebord hadden ze mee dus alles samen werd het opnieuw een zacht en liefelijk decor. 

Tijdens de preshoot mocht haar broer even mee op de foto en hadden we Olivia in het bakfietsje gezet. Net zoals op het geboortebord in het decor. Het zag er zo lief en schattig uit en bovendien hadden ze dolle pret. Ze paste er maar nét in :-D. Na alles goed geïnspecteerd te hebben, konden we overgaan op de taart.

Die leek ze meteen lekker te vinden en al snel werd heel de boel in een mum van tijd vermorzeld tot losse onderdelen. Ze plakte van kop tot teen vol met slagroom. Ze had echt super goed haar best gedaan.

Na het poetswerk mocht ze nog spelen met de belletjes en heeft ze ook nog eens geproefd van het badschuim. De taart vond ze lekkerder denk ik 😀 . De letters leken ook een wasbeurt nodig te hebben dus die verdwenen ook in het bad. 

Moe maar voldaan keerde ze huiswaarts.