Cakesmash Olivia

Cakesmash Olivia

- the winter princess -

 

Heel wat cakesmashes worden vrij vroeg aangevraagd. Ik sta er dan niet altijd stil bij dat het thema wel eens een uitdaging kan worden zelfs wanneer het zo ruim op voorhand geboekt is. Het winterse thema leek me meteen leuk gezien ik dat ook nog niet in het assortiment had maar dat maakt dus ook dat je moet smeken dat de kerstspullen reeds in september in de rekken liggen. Terwijl iedereen rondom je dan vol afkeer is over de vroege uitstalling, loop ik al gretig te shoppen met mijn mandje. De mensen denken vast dat ik gek ben...

Ik ben dan altijd gelukkig wanneer ik de rekken door wandel en alles vind wat ik in gedachten had. Ik laat de inspiratie ook vaak afhangen van wat ik tegen kom en had daarmee nog gemakkelijk 3 cakesmashes kunnen vullen. Dat heet dan je job graag doen zeker?

De mama van Olivia had voor deze leuke gebeurtenis ook al een super mooie outfit laten maken waarmee Olivia dan op het decor kon pronken. Ze voelde zich meteen in haar nopjes en begon alles te verkennen. Glitterbomen proeven stond redelijk bovenaan haar to-do lijstje. Erg smakelijk viel dat niet uit precies. Dat wordt 'unicorn kaka' 😀

De taart was een nieuwe uitdaging voor Olivia. Ze wist nog niet helemaal of ze hem lekker vond of niet maar de koekjes die erin gingen die at ze wel met veel smaak op. De taart bleek dan toch niet haar allerbeste vriend te zijn en ze besloot de rest te bewaren voor mama en papa.

Haar badje vond ze helemaal top. De ijsbeer die naast haar lag, lonkte een nieuwe toekomst als wasbeer. Huppa mee het water in hahaha het arme beest. De bootjes trokken meteen haar aandacht tot vreugde van haar ouders die beiden schipper zijn.

Wat heb ik genoten van Olivia haar bezoekje!