Cakesmash Nolan

Cakesmash Nolan

- prince charming  -

 

Mensen zijn al eens verbaasd wanneer blijkt dat ze zélf mogen beslissen wat het decor inhoudt. Vaak wordt er met standaard settings gewerkt maar daar hou ik niet zo van. Fotografie is niet enkel op knopjes klikken, het is ook een volledig creatief proces en net daar draait het om. Voor Nolan zijn cakesmash hebben we ons gebaseerd op lichte kleuren waaronder mint en pijltjes. We wouden het echter subtiel houden en toen later bleek dat het lettertype op de kroon exact hetzelfde was als op het decor, was het plaatje compleet. Een klein inwendig vreugdedansje!

Deze kleine jongen was meteen gefascineerd door die nieuwe mevrouw (ik dus 😉 ) nog niet wetende dat hij dadelijk de prins op het pelsje zou worden (nu ja het paard moet nog even wachten tot hij wat groter is 🙂 ).

We kozen een leuke outfit voor de preshoot en wederom, soms kan ik zo blij zijn wanneer het totaal plaatje zo mooi in elkaar valt. Wat zag hij er mega cute uit in zijn pakje. Actief ging hij op verkenning en de ballon was zijn beste vriend. De taart kon hem iets minder boeien maar met wat trucjes konden we er toch een reeks prachtige foto's uithalen. Het is vaak een verkeerd idee dat elk kindje zijn taart tot moes mept, dit is zelfs een grote minderheid dus mama's en papa's geen zorgen wanneer jullie kapoen minder enthousiast te werk gaat dan gehoopt. Het aansluitende badje zorgt meestal voor extra veel plezier.

Ook deze prins leefde zich er helemaal in uit. Na een paar meppen in het water was het schip bijna gezonken. Toen besliste de kapitein dat hij zijn commandopost kon verlaten (hij kroop letterlijk uit zijn bad) om daarna lekker warm ingeduffeld te worden om vervolgens naar dromenland te reizen.