Cakesmash Nolan

Cakesmash Nolan

- donut grow up -

 

Ik hou wel van sobere thema's en was dan ook heel uitgelaten over het voorstel voor Nolan zijn cakesmash. Donuts stonden ook al langer op mijn wishlist dus ik was extra blij om dit in elkaar te mogen steken. Mijn dochter was ook super jaloers toen ze al die lekkere donuts in de frigo zag liggen en er enkel naar mocht kijken (ze heeft dit overleefd 😉 ). 

Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten omdat donuts toch niet zo een groot 'smosgehalte' hebben. Daarom had ik er voor zekerheid toch maar een taart bij voorzien zodat er toch wat gespeeld kon worden. Dit alles was buiten Nolan gerekend...

Hij zat nog maar net op het decor of zijn aandacht ging al volop naar de donuts. Meteen begon hij er wild mee te spelen en van te eten. Dit had ik totaal niet verwacht! Reuze blij natuurlijk want het gaf meteen al leuke foto's. Iets in mij zei dat de taart zelf ook wel heel succesvol zou zijn en ja hoor. 

Met de donuts in de taart meppen, aflikken, verder meppen, hij beleefde de tijd van zijn leven denk ik. Toen hij helemaal op dreef geraakte viel de taart van de plateau. Goed dacht Nolan dan kan de onderkant van de plateau ook nog vol proppen met taart. Er bleef niet veel meer van over.

Ook in zijn badje had hij dolle pret en als afsluiter lukte het hem ook nog om een donut te pakken te krijgen en ja hoor die verdween dan ook meteen in zijn badje. Die donut was in een mum van tijd veranderd in een of ander knijpbare substantie... ieuw....