Cakesmash Noah

Cakesmash Noah

- let's party! -

 

Ballonnenbogen zijn alsmaar populairder en gelukkig word ik er ook steeds beter in om ze te maken. Met het warme weer springen ze wel iets makkelijker stuk soms en dan natuurlijk bij voorkeur die met de confetti in zodat ik nog ruimschoots plezier heb om alles op te ruimen...

Dus voor Noah werden het veel ballonnen in blauwe tinten, goud, een schattige blauwe dino en nog heel wat feestelijke decoratie op de vloer. Je wordt immers maar 1 keer één jaar dus het mag dik feest zijn dan 😉 .

Noah voelde zich meteen thuis tussen al die leuke dingetjes. Al snel begon hij alles te ontdekken en strooide hij met schattige lachjes. Na het spelen met de (nep)snoepjes en de ballonnen mocht hij overgaan naar het écht werk.

Noah was heel voorzichtig bij de eerste ontmoeting met zijn taart. Eens proeven maar zo super fan leek hij er niet van te zijn. Het leuke echter aan zo slagroomtaarten (en zeker felgekleurde) is dat ze bij het minste contact al snel flink uitsmeren. Hij ging er met zijn vorkje flink op te keer en huppa daar vloog ze de grond op. Nog wat met de voeten erin om het af te maken en het werd een super grappige cakesmash.

Ook in zijn badje amuseerde hij zich rot en prikte hij heel wat bellen kapot. Wat een leuk en guitig ventje!